SRS Uden Waterbasketbal vereniging
vvvv © 2013 - 2024 SRS Uden Niks van deze webpagina mag zonder toestemming worden overgenomen Laatste update: 23 juni 2024
Aanmelden Leuk dat je wilt gaan waterbasketballen bij SRS Uden. Om je aan te melden als lid dien je het aanmeldformulier te downloaden. Deze vul je in en stuur je via email naar info@srsuden.nl of lever dit in tijdens de training van SRS Uden. Indien je mee wilt doen met toernooien, dan dien je een pasfoto mee te sturen of in te leveren bij een van de bestuursleden. De foto hebben we nodig om je aan te melden bij de KNZB zodat je een geldige spelerspas hebt.
Formulieren
Beëindigen lidmaatschap Het opzeggen van je SRS Uden lidmaatschap dient voor het einde van de maand gedaan te zijn. Meld je begin van de maand af, dan dien je nog contributie te betalen voor die betreffende maand. Het lidmaatschap kan beëndigd worden door het afmeldformulier te downloaden en in te vullen. Deze lever je in bij een van de bestuursleden tijdens een van de trainingen. Let wel, dit dient ook voor het einde van de maand gebeurt zijn. Lever je het formulier te laat in, dan dien je nog contributie te betalen van die betreffende maand. Meld je in de maanden januari t/m juni af? Dan komen er extra kosten bij je laatste contributie. Welk bedrag dit is en waarom dit is, vind je in onze huisregels. Deze is te downloaden via de download pagina.